Cum ajungi la GastroPan?

Experimentează tot ce mișcă în sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa vizitând cea mai mare expoziție a tehnologiilor de coacere și de gătit! GastroPan se desfășoară anul acesta la Expo Arad, unul dintre cele mai moderne centre expoziționale din țară. Iată cum ajungi la GastroPan 2020:

gastropan-car
MAȘINĂ

Mașina personală este cea mai confortabilă opțiune de a ajunge la GastroPan. Centrul Expo Arad este localizat în imediata vecinătate a Autostrăzii A1 și oferă spații de parcare generoase pentru vizitatori. Căutați pe Google Maps “Expo Arad” sau adresa Calea Aurel Vlaicu nr. 300, Arad.

gastropan-plane
AVION

Zboruri zilnice din București, Cluj, Iași sau Chișinău către Aeroportul din Timișoara. Pentru rezervări bilete accesează paginile operatorilor Tarom și Ryanair.

Distanța între Aeroportul Timișoara și Expo Arad: 59 km (40 minute cu mașina), pe Autostrada A1. Vezi ruta AICI.

Organizatorii oferă transfer aeroport gratuit pe perioada expoziției pentru vizitatorii GastroPan, după orarul sosirilor aeronavelor, pe bază de programare prealabilă. Detalii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon 0732-575.556.

gastropan-taxi
TAXI
Expo Arad se află la aproximativ 6 km față de centrul și implicit gara municipiului Arad (vezi ruta AICI). Există numeroase companii de taxi în localitate. Locația gazdă a expoziției recomandă serviciile companiei Verbiță Taxi, telefon 0257-944.
gastropan-train
TREN

Una din cele mai avantajoase metode de a ajunge la GastroPan este trenul, Aradul fiind accesibil din toate colțurile țării prin acest mojloc de transport. Accesați Mersul Trenurilor pentru a alege cea mai convenabilă rută. Din gara Arad vă recomandăm să apelați la serviciile taxi de mai sus.

gastropan-accommodation
CAZARE

Datorită programului variat și a diversității soluțiilor expuse, ar putea fi necesare mai multe zile pentru a vizita toate standurile și a profita de toate oportunitățile de afaceri oferite. De aceea, organizatorii GastroPan au negociat tarife de cazare avantajoase pentru vizitatori la hoteluri și pensiuni din zonă. Rezervați din timp, deoarece locurile sunt limitate. Detalii AICI.

gastropan-access
BILETE ACCES

Doar completând Talonul de Acces de AICI (va fi accesibil în curând) vei beneficia de acces gratuit pentru vizitarea expoziției GastroPan 2020. Prezintă la intrare confirmarea primită pe e-mail.