Înscrie-te la Concursurile GastroPan și câștigă un seminar de ciocolaterie în Belgia și alte premii!

Mai sunt câteva zile în care te mai poți înscrie la cele mai importante competiții dedicate brutarilor, cofetarilor și bucătarilor. Anul acesta Concursurile GastroPan premiază talentul din sector atât cu diplome, medalii și cupe, cât și cu pachete de produse, reduceri sau traininguri oferite de sponsori - premii care susțin profesionalismul concurenților.

În perioada 28-30 martie 2019, întregul sector de panificație, cofetărie și HoReCa se mută la Expo Arad, unde expoziția GastroPan va prezenta ultimele tendințe tehnologice din domeniu. În cadrul expoziției, tradiționalele Concursuri GastroPan vor prezenta Produsele Anului în cofetării, brutării și restaurante.

 

gastropan-2018-web-010

Iată ce puteți câștiga dacă vă înscrieți în concurs:
•    premii în valoare totală de 1800 euro de la Snick Ambalaje (Sponsor Gold - Gastronomie)
•    seminar de ciocolaterie de 2 zile în Belgia, la sediul Puratos oferit de Puratos Prod (Sponsor Bronze - Cofetărie)
•    20 de pachete de produse oferite de Green Sugar (Sponsor Bronze - Cofetărie)
•    pachete de accesorii de cofetărie din partea B&B Super Import SRL-Wilton Romania (Sponsor Bronze - Cofetărie)
•    voucher de 5% reducere din partea Autotherm (Sponsor Bronze - toate secțiunile)
•    500 lei reducere la cursurile PanGastRo (Sponsor Bronze - toate secțiunile)


Pe lângă premiile oferite de sponsori, Organizatorii oferă diplome, medalii și cupe premianților, toate având girul unui juriu format din cei mai buni specialişti români şi străini din domeniu.

Concursurile GastroPan ajută atât brutarii, cofetarii și bucătarii, cât și afacerile în cadrul cărora aceștia activează. Produsele premiate la acest concurs marchează tendinţele anului pe piaţă și cresc încrederea consumatorilor faţă de un anumit producător sau operator.

Pentru categorii, tematici și regulament de concurs vizitează www.gastropan.ro sau accesează direct secțiunea care te interesează: GASTRONOMIE, COFETĂRIE, PANIFCIAȚIE-PATISERIE.

 

Te poți înscrie până pe 15 martie completând Formularul de AICI.