Rezervări ONLINE pentru GastroPan 2018

Participarea ca expozant la cea mai importantă expoziție dedicată sectoarelor de panificație, cofetărie și HoReCa, GastroPan 2018, începe cu Cererea de participare, un document ce poate fi acum completat

online și transmis direct organizatorilor prin intermediul website-ului.

Intră pe www.gastropan.ro și completează Cererea de participare cu datele solicitate, iar organizatorii vor reveni cu o propunere de stand în cel mai scurt timp posibil!

Peste 60% din suprafața expozițională a fost deja rezervată, iar ocuparea standurilor se face în ordinea primirii solicitărilor din partea companiilor interesate.

Pentru anul 2018, suprafața expozițională cuprinde patru săli și programul a fost extins la patru zile, astfel încât vizitatorii să aibă ocazia de a vizita mai multe standuri expoziționale și de a testa toate echipamentele, ingredientele și accesoriile de care sunt interesați, iar firmele expozante să poată pregăti prezentări și demonstrații extensive ale celor mai inovatoare produse expuse.

COMPLETEAZĂ AICI CEREREA DE PARTICIPARE!

Cea de-a zecea ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureș și va aduce împreună sute de furnizori din întreaga lume și zeci de mii de vizitatori – antreprenori, manageri, specialiști din domeniile vizate de expoziție: brutărie, patiserie, morărit, cofetărie, ciocolaterie, gelaterie, alimentație publică, cafea, gastronomie și HoReCa.

Pentru informații suplimentare, contactează organizatorii la telefon 0733-313 043 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.