A 2019-ES ÉV KENYERÉT, TORTÁJÁT ÉS TERMÉKEIT DÍJAZZÁK A GASTROPAN KIÁLLÍTÁSON

A vendéglátóipar, sütőipar és cukrászat újdonságait és tehetségeit népszerűsítő legnagyobb szakmai verseny zajlik 2019. március 28-30 között Aradon, a GastroPan kiállítás keretein belül.

A GastroPan versenyeken a legtehetségesebb pékek, cukrászok és szakácsok találkoznak, hogy a szakma neves képviselőiből álló zsűri előtt bemutassák tudásukat. A GastroPan versenyek három kategóriába sorolhatók (PÉK, CUKRÁSZ ÉS GASZTRONÓMIAI), amelyeken a szakmai zsűri kiválasztja azokat a munkákat, amelyek elnyerik 2019 Év Kenyere és Év Tortája díjakat. A 2019-es GastroPan Versenyekre február 28-ig lehet jelentkezni a 0040756-610.883 telefonszámon illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A GastroPan versenyek új tematikákkal várják a versenyzőket

CUKRÁSZ - 2019. március 28. - A 2019 Év Tortája kategória tematikája: Dietetikus Torták. A díj elnyeréséért a versenyzőknek különleges, kreatív és lenyűgöző ízeket kell bemutatniuk munkájukkal. A cukorpasztából készült művészi alkotások kategóriájának tematikája: Provence szépsége a cukrászművész szemével. A csokoládéból készült művészi alkotások esetében a tematika szabadon választható, az egyetlen feltétel, hogy a műnek csokoládéból kell készülnie.  

 

PÉK-PÉKSÜTEMÉNY - 2019. március 29. - A kézműves pékeknek valamint a nagyüzemi termelőknek egyaránt esélyük van elnyerni a 2019 Év Kenyere díjat. Két különálló kategoriában indulhatnak, a termelt mennyiség és a gyártási módszer függvényében - kézműves vagy nagyüzemi termelés. A kézműves kenyerek tematikája: Hagyományok és kihívások a 21. században. A Péksütemények versenyszám tematikája: A városi környezetben élő Y generáció péksüteménye. A művészi vénával megáldott pékek jelentkezhetnek a kenyértésztából készült művészi alkotások versenyszámba, melynek tematikája: A maradandóság vidéken született.

 

GASZTRONÓMIAI - 2019. március 30. - A GastroPan Versenyek Gasztronómiai kategóriája két versenyszámot foglal magába: Hidegtálak készítése (ahol lehet egyénileg vagy csapatban versenyezni) és Gyümölcs- és zöldségfaragás. Azoknak, akik a hidegtálak versenyszámban vesznek részt, egy ünnepi hidegtálat, egy hagyományos román fogást és egy vendéglői desszertet kell elkészíteniük. A Gyümölcs- és zöldségfaragó versenyszám témája: Madarak és virágok.

 

A forgalmazó cégek támogathatják a 2019-es GastroPan Versenyeket

A vendéglők, cukrászdák és pékségek számára alapanyagokat, berendezéseket és megoldásokat kínáló forgalmazóknak lehetőségük nyílik támogatni a GastroPan Versenyeket, különböző díjakat ajánlhatnak fel a nyertesek számára. A szponzor csomagokra és a velük járó reklámszolgáltatásokra vonatkozó információkért keresse a szervezőket: 0732-575.556, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Várjuk Közép- és Délkelet-Európa legnagyobb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakmai kiállítására, 2019. március 28-30 között Aradra, az Expo Arad épületébe: A GastroPan kiállításra.

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák forgalmazója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2019-es Nemzetközi GastroPan Kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen:  +40266-219.392, +40733-313.043, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.