A GastroPan kiállítás egyedi lehetőséget kínál a sütőipar, cukrászat és HoReCa szakembereinek

A sütőipar, cukrászat és gasztronómia szakmai technológiáiról szóló kiállítás XI. kiadása 2019. március 28-29 között zajlik Aradon.

A GastroPan kiállítás összehozza a sütőipar-cukrászat-vendéglátóipar szakembereit. A beszállító cégek már lefoglalták a kiállítási felület nagy részét és számos újdonsággal, bemutatóval, workshoppal, termékbemutatóval és kóstolókkal várják a látogatókat.

Három napig Arad városa lesz a legfontosabb találkozási pont a sütőipar, cukrászat, vendéglátóipar és közétkeztetés piacának kínálata és a kereslete számára. A kiállított technológiák és újdonságok széles skálájával a GastroPan kiállítás rengeteg üzleti lehetőséget kínál a látogatók számára. Másrészről a kiállítóknak remek alkalmuk nyílik megismerni a vállalkozók és szakemberek szükségleteit és felzárkózni azokhoz.

A GastroPan versenyre szólítja a szakembereket

Tehetséges pékek, cukrászok és szakácsok jelentkezhetnek a 2019-es GastroPan Versenyekre. A GastroPan Versenyeken több száz romániai pékség, cukrászda és vendéglő képviselője méri össze a tudását. A GastroPan Versenyeken a legtehetségesebb romániai pékek, cukrászok és szakácsok gyűlnek össze, hogy egy nemzetközi szintű, neves szakemberekből álló zsűri előtt bizonyítsanak. A GastroPan Versenyeken belül három versenykategória van (PÉK, CUKRÁSZ, GASZTRONÓMIAI), és itt választja ki a zsűri azokat a versenymunkákat, amelyek elnyerik a 2019-es Év Kenyere és a 2019-es Év Tortája díjakat. A 2019-es GastroPan Versenyekre 2019. február 28-ig lehet jelentkezni.

A beszállító cégek támogathatják a 2019-es GastroPan Versenyeket

A szervezők lehetőséget biztosítanak azon beszállító cégeknek, akik a pék-és sütőipar, cukrászat és gasztronómia területén tevékenykednek, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal támogassák a GastroPan Versenyeit. Az érdeklődő cégek négy csomag közül választhatnak (Gyémánt, Arany, Ezüst és Bronz), amelyek mindegyike számos előnnyel jár és kiváló hirdetési lehetőséget biztosít a versenyzők, a zsűri, a látogatók és kiállítók körében egyaránt. Részletekért keresse a szervezőket a 0266-219.392 és a 0732-575.556 telefonszámokon.

Még lehet standot foglalni a GastroPan kiállításra

A GastroPan a legideálisabb lehetőség a forgalmazók számára, hogy új ügyfeleket szerezzenek. A kiállítást számos olyan pékség, cukrászda és vendéglátóipari egység üzemeltetője látogatja, akik új ötleteket és hatékony megoldásokat keresnek, melyekkel bővíthetik az üzletüket. A kiállítói stand foglalásának előnye, hogy a beszállító cégek számára megkönnyíti a kapcsolatfelvételt, beszélgethetnek itt a potenciális ügyfelekkel és bemutathatják kínálataikat a látogatóknak, a több mint 21. 000 meghívott szakembernek. A standok gyors ütemben fogynak, viszont az érdekelt beszállító cégek most még foglalhatnak kiállítói standot a szervezőknél: 0733 313 043, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2019. március 28-30 között az aradi Expo Arad épületében várja Önt Délkelet-Európa legnagyobb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakkiállítása: a GastroPan!

Az esemény további részleteiért és a korábbi kiállítások fotóinak megtekintéséért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.gastropan.ro

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák forgalmazója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2019-es Nemzetközi GastroPan Kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen:  +40266-219.392, +40733-313.043, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.