Milyen új irányzatokkal és technológiákkal találkozhatnak majd a GastroPan 2019 látogatói?

Milyen új irányzatokkal és technológiákkal találkozhatnak majd a GastroPan 2019 látogatói?

2019. március 28-30 között az Aradon megszervezett GastroPan kiállításon több száz beszállító találkozik több ezer szakmabelivel és vállalkozóval, és a leginnovatívabb szakmai megoldások és technológiák kerülnek bemutatása.

Alacsony fogyasztású kompakt berendezések, melyek növelik a termelés hatékonyságát, multifunkcionális gépek, melyek változatossá teszik a termékek skáláját, specifikus bútorzat pékségek, cukrászdák és vendéglők kereskedelmi egységeinek, design ötletek és belsőépítészet, mind csupán néhány olyan dolog, amely jelen lesz a GastroPan 2019 standjain.

A kiállított technológiák által – legyen szó berendezésekről, bútorzatról, eszközökről, kiegészítőkről, egyszer használatos termékekről, alapanyagokról vagy szolgáltatásokról – a kiállításon résztvevő nemzetközi beszállítók új értékekkel gazdagítják a pék- és sütőipar, cukrászat és vendéglátóipar vállalkozásait.

Ami a sütőipari szektort illeti a látogatók a GastroPan standjain alapanyagok, berendezések és szolgáltatások széles skálájával találkozhatnak, legyen szó akár kézműves pékségről vagy akár nagyüzemi termelésről, minden szakmabeli talál vállalkozásának megfelelő megoldásokat. A beszállítók bemutatják a legújabb technológiai újdonságokat, amelyek növelik a vállalkozások nyereségét. A GastroPan standjait élő bemutatók teszik izgalmassá, melyeken keresztül a látogatók megismerhetik a különféle technológiákat.

TI-gastropan-2019-300x600-hu-1-1A cukrászati szektor képviselői bemutatják a legújabb termékeiket és ötleteiket, amelyekkel sikert arattak európai szinten, de találkozhatunk majd a termelési üzemek és a kereskedelmi egységek számára kifejlesztett berendezések széles skálájával is. Nem hiányoznak majd az különböző eszközök, egyszer használatos termékek, kiegészítők és csomagolási ötletek sem, amelyek mind hozzájárulnak a visszatérő vásárlók körének növeléséhez. A szakmabeli látogatók tapasztalatot cserélhetnek a cukrászmesterekkel, csokoládékészítőkkel és fagylaltkészítőkkel, akik több standnál is megmutatják a tehetségüket.

A vendéglátóipar szintén képviseli magát a kiállításon, találkozhatunk nagyüzemi konyhai berendezések egész sorával, de sütőipari és cukrászati szakembereknek szóló megoldásokkal is, amelyek segítenek az arra vágyóknak, hogy a gasztronómia irányába terjeszkedjenek: gyors ételek, snack-ek és szendvicsek készítése által. A szakma beszállítói bemutatják a vállalkozóknak, hogy mennyire vékony a határ a sütőipar, a cukrászat és a vendéglátóipar közt, ezek az üzletágak kapcsolódnak egymáshoz és bármikor lehetővé teszik új jövedelemforrások teremtését.

Versenyek és bemutatók: a GastroPan bemutatóin több száz romániai és nemzetközi beszállító mutatja be a technológiák és megoldások teljes skáláját, és e mellett a szervezők más kapcsolódó eseményeket is szerveznek, köztük a GastroPan Versenyeket, amelyeken a legkiválóbb szakemberek találkoznak.

 2019. március 28-30 között az aradi Expo Arad épületében várja Önt Délkelet-Európa legnagyobb sütőipari, cukrászati és vendéglátóipari szakkiállítása: a GastroPan!

 

Az esemény további részleteiért és a korábbi kiállítások fotóinak megtekintéséért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.gastropan.ro

Amennyiben szakirányú szolgáltatások és technológiák forgalmazója és szeretne kiállítóként részt venni, standot foglalni a 2019-es Nemzetközi GastroPan Kiállításra kérjük, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel telefonon vagy e-mailen:  +40266-219.392, +40733-313.043, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.