Káprázatos művészi alkotások készülnek a 2018-as GastroPan Versenyekre

A GastroPan Versenyek ebben az évben is díjazzák a legtehetségesebb pékeket, cukrászokat és szakácsokat.  A versenyzők 3 főkategóriában (PÉK, CUKRÁSZ és GASZTRONÓMIA) és 10 alkategóriában mérettetnek meg.

A versenyekre 2018. április 19-21 között, Marosvásárhelyen az Imperial Inn Kiállítási Központjában kerül sor, a GastroPan kiállítás keretein belül. A nemzetközi szakkiállításon a sütőipar, cukrászat és vendéglátóipar szakemberei találkoznak.

Neves román és nemzetközi szakértőkből álló, független zsűri értékeli majd a legízletesebb péksüteményeket, a legjobb hidegtálakat, tányérdesszerteket, a legszebb zöldség és gyümölcsfaragványokat, a kenyértésztából, cukorpasztából és csokoládéból készült művészi alkotásokat, illetve eldönti, hogy melyik a legjobb torta, a legjobb ipari módon készült illetve kézműves kenyér, amely elnyeri 2018-ban az Év Kenyere és az Év Tortája címet.

2018. április 20: a péktermékek versenyének napja

A legtehetségesebb pékek versenyeznek majd a PÉK főkategória 4 alkategóriájában. 2018-ban is úgy a kézműves pékek, mint a nagyüzemi gyártók esélyt kapnak arra, hogy elnyerjék a 2018 Év Kenyere címet. A kenyérsütők két különböző kategóriában indulhatnak a gyártott mennyiség és gyártási módszer függvényében – kézműves vagy ipari kategóriában. Románia legtehetségesebb pékjei neveznek, hogy összemérjék a tudásukat a legjobb péksütemény készítésével, ami az egészséges életstílust jegyében készül. Egyedi kenyértésztából készült művészi alkotásokkal is nevezhetnek a versenyzők.

A beszállító cégek szponzorálhatják a 2018-as GastroPan Versenyeket

A szervezők lehetőséget biztosítanak a beszállító cégeknek, akik a pék-és sütőipar, cukrászat és gasztronómia területén tevékenykednek, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal támogassák a GastroPan Versenyeit. Az érdekelt cégek négy szponzorálási csomag közül választhatnak, amelyek mindegyike számos előnnyel jár és kiváló hirdetési lehetőséget biztosít a versenyzők, a zsűri, a látogatók és kiállítók körében egyaránt.  Részletekért keresse a szervezőket a 0266-219.392 és a 0732-575.556 telefonszámokon.

Kik a GastroPan kiállítói és látogatói?

A kiállítást elsősorban a szakma képviselői látogatják. A legfontosabb romániai szakkiállítás névre szólóan meghívott látogatói között több ezer szakértő, menedzser és vállalkozó található, akik kézműves és nagyüzemi pékségeket, cukrászatokat, sütödéket, fagylaltkészítő üzemeket, csokoládéüzemeket, tésztagyártókat, teasütemény- és kekszgyártókat, vendéglőket, szállodákat, bárokat és kávézókat képviselnek. Az előző évekhez hasonlóan, ebben az évben is több mint 21.000 látogatót vár a kiállítás.

A kiállítók a szakmai felszerelések, alapanyagok, megoldások és technológiák legfontosabb beszállítói, akik a standjaikon bemutatják a sütőipar, cukrászat, közétkeztetés és vendéglátóipar minden területét érintő megoldásaikat és technológiájukat.

További információkért keresse a kiállítás szervezőit a 0733 313 042 telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

A 10. GastroPan nemzetközi kiállítás 2018. április 19-22 között lesz Marosvásárhelyen. A kiállítás B2B típusú és az érintett területeken dolgozókat célozza meg. Több száz nemzetközi beszállító cég találkozik itt több ezer látogatóval - a sütőipar, cukrászat, csokoládéipar, fagylaltkészítés, közétkeztetés, kávé, gasztronómia és vendéglátóipar vállalkozóival, menedzsereivel, szakmabeliekkel.