Zöldségekbe és gyümölcsökbe faragott „idő” a GastroPan versenyeken

Románia legtehetségesebb szakácsai mérik össze tudásukat a GastroPan Versenyek gasztronómiai versenyeiben, amelyek a 10. GastroPan Nemzetközi Kiállítás keretein belül zajlanak.

A GastroPan szakkiállítás a legfontosabb romániai üzleti esemény a sütőipar, a cukrászat és vendéglátóipar területén, amelyre 2018. április 19-22 kerül sor, Marosvásárhelyen az Imperial Inn Kiállítási Központjában.

A GastroPan versenyek győzteseiről egy független zsűri dönt, amely nemzetközi szakértőkből, a legjelentősebb nemzetközi versenyek és olimpiák nyerteseiből áll. A kiállított munkák a román szakmai egyesületek és a nemzetközileg díjazott szakértők által javasolt tematikát követik.

Hagyományos román fogások és ételfaragások a GastroPan Versenyeken

2018. április 21, szombat a gasztronómiai versenyek napja. A GastroPan Versenyek Gasztronómiai főkategóriája két alkategóriát foglal magába: Hidegtálak (amelybe egyénileg és csapatban is lehet jelentkezni) és a Gyümölcs- és zöldségfaragó kategóriát. A hidegtálak kategória versenyzőinek egy ünnepi tálat, egy hagyományos román fogást és egy tányérdesszertet kell elkészíteniük, míg a művészi vénával megáldott versenyzők a gyümölcs és zöldségfaragó kategóriában mérhetik össze tudásukat, amelyben egy olyan művészi alkotást készítenek, amelynek témája „Az idő”.

A beszállító cégek szponzorálhatják a 2018-as GastroPan Versenyeket

A szervezők lehetőséget biztosítanak a beszállító cégeknek, akik a pék-és sütőipar, cukrászat és gasztronómia területén tevékenykednek, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal támogassák a GastroPan Versenyeit. Az érdekelt cégek négy szponzorálási csomag közül választhatnak, amelyek mindegyike számos előnnyel jár és kiváló hirdetési lehetőséget biztosít a versenyzők, a zsűri, a látogatók és kiállítók körében egyaránt.  Részletekért keresse a szervezőket a 0266-219.392 és a 0732-575.556 telefonszámokon.

A GastroPan szakmai kiállítás 2018. április 19-21 között (csütörtök, péntek, szombat), 10-től 18 óráig várja látogatóit, április 22-én, vasárnap 10-től 16 óráig. A kiállítás meghívóval és belépőjeggyel látogatható. A belépő a kiállítás hivatalos honlapján (www.gastropan.com) tölthető ki és letölthető.

További részletekért, belépőjegyekért, képekért és videók megtekintéséért kérjük, látogasson el a www.gastropan.ro honlapra, vagy keresse a szervezőket a +40266-219.392-es, +40733-313.043-as vagy +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A 10. GastroPan nemzetközi kiállítás 2018. április 19-22 között lesz Marosvásárhelyen. A kiállítás B2B típusú és az érintett területeken dolgozókat célozza meg. Több száz nemzetközi beszállító cég találkozik itt több ezer látogatóval - a sütőipar, cukrászat, csokoládéipar, fagylaltkészítés, közétkeztetés, kávé, gasztronómia és vendéglátóipar vállalkozóival, menedzsereivel, szakmabeliekkel.